Ετήσια συνεστίαση συλλόγου απανταχού Απιδιωτών

Στις 22.2.2009 το μεσημέρι, έγινε η προγραμματισμένη συνεστίαση του πολιτιστικού συλλόγου των απανταχού Απιδιωτών στην αίθουσα "Ομορφη Νύκτα" στο Γαλάτσι. Παρευρέθηκε πλήθος κόσμου φίλοι, μέλη και Απιδιώτες που ήλθαν από το χωριό για να τιμήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια που γίνεται για συνεργασία και συνένωση δυνάμεων. 

Πιο συγκεκριμένα μας τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Λακωνίας και φίλος της Απιδιάς Γρηγοράκος Λεωνίδας ενώ χαιρετιστήριες επιστολές έστειλαν οι άλλοι δύο βουλευτές του νομού Τάκης Σκανδαλάκης (βρισκόταν στην Βιέννη επικεφαλής αντιπροσωπείας) και ο Γρηγόρης Αποστολάκος (βρισκόταν στην Σπάρτη σε εκδήλωση προς τιμήν της Γιαννάκου). Παρευρέθη επίσης ο εκδότης της "Φωνής του Έλους" Σάκης Δασκαλάκης.

Από το χωριό ήλθαν ο Πάτερ Ευγένιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νιάτων Θεοδωρακάκος Γιάννης, ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Απιδιάς Δημήτρης Χριστάκης,  ο αντιπρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Σαρρής Γιώργος, το μέλος του εκκλησιαστικού συμβουλίου Κοντινάκης Σταύρος, ο συντονιστής του www.apidia.gr Παυλάκης Παναγιώτης, ο εικονολήπτης  Χελιώτης Ηλίας και ο Κώστας Θεοδωρακάκος

 Δείτε τις φωτογραφίες από τη συνεστίαση.