164.jpg

Δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών

Την Τσικνοπέμπτη του 2008 ο σύλλογος οργάνωσε χοροεσπερίδα στο κέντρο του Παυλάκη με μεγάλη επιτυχία. Την Καθαρή Δευτέρα ο σύλλογος από κοινού με τον Αθλητικό Σύλλογο ……

οργάνωσε με μεγάλη συμμετοχή σαρακοστιανό τραπέζι με συνοδεία μουσικής (DJ).164.jpg 166.jpg

143.jpg

163.jpg

Το γεγονός ήταν πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Απιδιάς και διήρκεσε όλη την μέρα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα φαγητά και τα ποτά ήταν δωρεάν. Τα φαγητά ήταν μαγειρεμένα από τα μέλη του ΔΣ συλλόγου.

 

 

 

 

169.jpg Στις 30/3/2008 ο σύλλογος Γυναικών Απιδιάς πήρε νέα πρωτοβουλία και διοργάνωσε επίσκεψη στην Αθήνα με σκοπό την παρακολούθηση της πολύ πετυχημένης παράστασης του θεάτρου "Αθηνά" ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που παίζεται για 4η συνεχή χρονιά.
Η συμμετοχή ήταν πέραν του αναμενωμένου με αποτέλεσμα να μην αρκεί ένα λεωφορείο για την μεταφορά.Τελικά 55 Απιδιώτισες όλων των ηλικιών ήλθαν στην Αθήνα παρακολούθησαν την παράσταση και στις 1 το πρωί επέστρεψαν στο χωριό.

Ήταν μία καταπληκτική πρωτοβουλία του νέου ΔΣ του συλλόγου Γυναικών που σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Πίτσα Λαζαράκη – Ντέντε θα επαναληφθεί.

Η παράσταση, έχοντας στις αποσκευές της την εμπορική επιτυχία τριών συνεχόμενων σεζόν σε μεγάλα θέατρα της Αθήνας και έχοντας ολοκληρώσει θριαμβευτική περιοδεία ανά την Ελλάδα, συνεχίζει ακάθεκτη. Πάνω από 400.000 θεατές την έχουν παρακολουθήσει και έχει αγαπηθεί όσο λίγες. Και η επιτυχία προβλέπεται να συνεχιστεί…Πρωταγωνιστούν οι: Τζέσυ Παπουτσή, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Πασχάλης Τσαρούχας, Βασιλική Ανδρίτσου, Σοφία Βογιατζάκη, Τζένη Διαγούπη, Πένυ Σταθάκη, Μάνος Τσότρας, Φώτης Σπύρος, Γιάννης Μάνιος και ο Γιάννης Αιβάζης. σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγαμουσική Νίκου Βεντουράτου Σκηνικά Λία ΑσβεστάΕνδυματολόγος Αλέξης Φούκος …λίγα λόγια για το έργοΔύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους ! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές..Οι πρώην "φίλοι" του μπαμπά είναι λίγο … κάπως! Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς κι ένα περίστροφο στη μαντίλα… Ο παραγιός δεν είναι Αλβανός! Είναι πέφτουλας.. Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους! Η Γωγούλα είναι υποψήφια στο Fame Story. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο! Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τα Αρχαία. (Στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία τού στη τηλεόραση ανακράζει "Τίποτα δεν είμαστε βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!" Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει πτώματα…Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια.

168.jpg