Γάμοι στο Χωριό


Παντρεύτηκε ο Νίκος Λαζαράκης με την Αγγελική Χαραλαμπίδη στη Λευκάδα
 

Το Σάββατο 16 Μαϊου 2009 και ώρα 5:30 στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στο Γένι – Νυδρί Λευκάδας, ο Νίκος Λαζαράκης, γιός του Γιώργου και της Όλγας και η Αγγελική Χαραλαμπίδη, κόρη του Παναγιώτη και της Κυριακής, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Τα στέφανα άλλαξε ο άξιος κουμπάρος Δημήτρης Πανουτσόπουλος. Το ζευγάρι περέθεσε δεξίωση στο υπερπολυτελές Ionian Blue, η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το www.apidia.gr τους εύχεται βίον ανθόσπαρτον!!! 

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 17:00 π.μ. στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου η Ελένη Βλάχου, μοναχοκόρη  του Νίκου του Βλάχου και της Παρασκευής, παντρεύτηκε τον Αποστόλη Εξηντάρη. Κουμπάρα ήταν η Γιώτα Ξυδάκη. Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι! ! !

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Νιάτων τελέστηκε από τον Δήμαρχο Γεώργιο Ντόβολο και τον Ληξίαρχο Ιωάννη Ζώταλη ο πολιτικός γάμος του Δημήτρη Γεωργοστάθη και της Ντόρας Γεωργίεβα-Τζαμπάζοβα. Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι ! ! !

Την Κυριακή 5 Oκτωβρίου στις 6 μμ, έγινε ο γάμος του  Βασίλη Θωμόπουλου και της εκλεκτής της καρδιάς του, Χριστίνας Παπαδημητρίου από τη Σκάλα.  Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου των απανταχού Απιδιωτών, Λεωτσάκος Παύλος. Το μυστήριο έγινε στο ναό της Αγίας Τριάδος στη Σκάλα Λακωνίας ενώπιον πλήθους απιδιωτών. Οι προσκεκλημένοι του ζεύγους γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο κέντρο ΕΡΑΤΩ. 

Το Σάββατο 5 Ιουλίου 2008 στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου η Μαρία Λαμπράκου, κόρη του Κωνσταντίνου Λαμπράκου και της Κυράννας Μπατσάκη, παντρεύτηκε το Γιώργο Ζερβό.

Τα στέφανα άλλαξε ο Χάρης Μπιμπισίδης. Το ζευγάρι παρέθεσε δεξίωση στο κέντρο Εσπερίδες.

Το Σάββατο 5 Ιουλίου 2008 ο Επαμεινώνδας (Νώντας) Κατσιμπούλας, γιος του Παντελή Κατσιμπούλα και της Μαρίας Μοίρα, παντρεύτηκε την Κυριακή Δημητροπούλου στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη.